Lluís Ferrer fa pública la resolució dels expedients al Consell de Govern

   Avui a les 10 del matí és reunia el Consell de Govern de la UAB  a l’Aula Magna de l’edifici UAB-Casa de Convalescència on ha fet públic la resolució dels expedients disciplinaris oberts el curs passat.

   La resolució ha estat: 22 persones amb una sanció pública, 4 persones amb una expulsió d’un any, una persona amb una expulsió de dos anys i una altra amb una expulsió de tres anys.

   Aquesta ha estat la resposta que l’equip de govern de la UAB ha donat als estudiants que des de fa més d’un mes estan reclamant un procés de debat i diàleg a la Universitat Pública. A més a més cal remarcar que dilluns el Comitè contra Bolonya va decidir desocupar gran part de les facultats per afavorir el debat i el diàleg, la resposta ha estat sis persones expulsades.

   A mida que ens vagi arribant més informació ús anirem informant.

Comissió de Premsa del Comité Contra Bolonya UAB.
Integrants del Comité:
Assemblea Lletres, Assemblea Poítiques i sociologia, Assemblea Educació, Assemblea Psicologia i Logopedia, Assemblea Dret, Assemblea Econòmiques, Assemblea Comunicació, Assemblea de Sabadell, Assemblea Enginyeries Superiors, Assemblea Ciències, Assemblea de repressaliats polítics de la UAB i Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

Aquesta nit es convocarà una assemblea al rectorat on és convenient que vingui tothom.  Allí es coordinaran les pròximes línies d’acció. 

LA LLUITA CONTINUA ARA MÉS QUE MAI

Anuncis

4 Responses to “Lluís Ferrer fa pública la resolució dels expedients al Consell de Govern”


 1. 1 Coronel Yan Liu Desembre 17, 2008 a les 3:37 pm

  “Aquesta ha estat la resposta que l’equip de govern de la UAB ha donat als estudiants que des de fa més d’un mes estan reclamant un procés de debat i diàleg a la Universitat Pública.”

  Vuestra reacción ha sido todo menos dialogante y abierta. Y sino preguntad a los compañeros de las facultades que querían ejercer su derecho fundamental a la educación.

  Criticáis lo que vosotros hacéis cada día. Manda cojones.

  Salud,

  Yan Liu

 2. 2 Xin xan pú Desembre 17, 2008 a les 5:05 pm

  Querida Yan,

  Corrígeme si me equivoco, pero mucho me parece que lo que a nuestros companyeros, que querian ir a clase, les preocupaba era el poder hacer las pràcticas i los exámenes i poder aprobar las asignaturas cosa muy diferente al echo de educar-se i adquirir conocimientos, ya que para educar-se tambien servían las actividades propuestas por las assambleas.

  Si estamos criticando el sistema educativo en el que estas clases se desenvuelven, qué sentido tiene que permitamos que se sigan dando classes amparadas por un plan educativo equivocado?

  No podemos permitir que esta farsa se perpetúe i con la parada de clases a la larga todos salimos beneficiados

 3. 3 Yan Liu Desembre 18, 2008 a les 10:59 am

  Estáis protestando contra el Plan Bolonia, que aún no se ha implantado en la mayoría de las facultades de la UAB. Y en ninguna de ellas al cien por cien.

  Y en cuanto a las supuestas actividades educativas que realizábais los de la Asamblea, permíteme que dude de su carácter educativo. Más que nada eran charlas doctrinarias y actividades lúdicas del todo inútiles en el mundo profesional (ejemplo, juegos malabares).

  Además, los estudiantes estamos matriculados para que se nos impartan unas determinadas materias que ya conocemos y por las que decidimos matricularnos en esa carrera y en esa universidad. No me matriculé para aprender cómo está el mundo del cómic hoy en día (fue una charla) o para ser un DJ amateur (otro taller). Cuando quiera saber de esos asuntos, ya iré a un Ateneo o donde sea, pero no a la Universidad.

  Y más me molesta que pretendas equiparar unos conocimientos que quiero adquirir voluntariament y por los que me matriculo, a unos conocimientos que me dan completamente igual y que además yo no decido que se ‘impartan’ en mi facultad (por ejemplo, juegos malabares).

  Imposiciones las justas, gracias.

  Salud,

 4. 4 P.O.C. Desembre 18, 2008 a les 6:40 pm

  Hola!

  No em vull posar allà on no em demanen, però crec que els dos us equivoqueu, tot i que respectu les vostres opinions ja que ambdues són raonades.

  Encara que penso (i miro de pensar) que Bolonya té coses positives i negatives, crec que (per una cosa o una altra) guanyen les negatives i, per tant, no m’agrada que s’apliqui Bolonya. Estic totalment a favor de que s’obri un diàleg entre els dos corrents de pensament i anhelo que doni un bon resultat.
  En quant als expedients, si haig de ser sincer, no conec a ningú dels expedimentats. Entenc que si no conèixes a la persona i no saps amb certesa què va passar pensis que “a mi no m’importa” o “allà ells”. Molt bé, una opinió. Però jo crec que ens em de solidaritzar amb ells ja que són els nostres companys i, efectivament, la “pena” que els han imposat és dura i molt criticable, no és manera de resoldre conflictes, crec (!).

  Davant d’aquests dos problemes (entre altres) s’han aturat les classes. Jo no hi estic gens d’acord. Penso que és millor fer, com heu fet avui, tallar autopistes, parar els trens (com vàreu fer) o anar a les Rambles de Barcelona o a la Generalitat i fer assentades. Parant les classes es crea un clima tens entre els estudiants que, des del meu punt de vista, sols serveix per crear més odi (com el d’ara, els tres comentaris “de dalt”). Quan expliques a la gent del teu voltant que no fas classes normals per culpa d’això sempre pensen que és una manera d’allargar les vacances i fer gresca, imagina’t el que deu pensar la gent que no sap de que va res!

  I, per contestar (d’alguna manera) a la Yan Liu, tampoc a mi m’han resultat molt profitoses les classes alternatives, ja que, de classes que parlin d’història de l’art se n’han fet poques i molt a última hora. Però entenc que és difícil programar-les, i que agradin a un gran colectiu (600 estudiants d’art, crec que som). A més, hem perdut molt temàri, i no és que em fagin por els exàmens (que també) sinó que ens crea un buit enorme irreparable.

  Peró si s’ha de lluitar d’aquesta manera per paralitzar Bolonya, tot i que no estigui gens d’acord en fer-ho així i hi hagi perdut molt, no m’arrepenteixo de que s’hagi ocupat la meva facultat. Però, això si, millor que no segueixi més l’ocupació.

  Perdó per escriure tant! xD

  P. O. C.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
RSS Fil de RSS desconegut

 • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.
Anuncis

%d bloggers like this: