Eleccions al rectorat

Avui s’han celebrat eleccions al rectorat a la Universitat Autònoma de Barcelona amb una participació del 7,4%. La participació ha destacat per la seva alta abstenció, especialemente entre els estudiants, i pel gran percentatge de vots nuls o en blanc.

Encara així Ana Ripoll ha estat l’elegida per una lleugera diferència de 153 vots davant el seu únic rival, Lluis Tort. Entre els estudiants ha estat protagonista el vot nul amb més del 50%, fet que reflecteix el rebuig cap a les candidatures, ratllades pels estudiants de no demostrar canvis entorn de les negociacions iniciades amb el moviment antibolonia generat pels estudiants. En tota la comunitat universitària els vots nuls o en blanc han sumat 2156, d’ells 1604 pertanyents als estudiants.

El mateix dia, els estudiants universitaris han ocupat l’edifici del rectorat cancel·lant 7 de les 8 ocupacions ja existents en la resta de facultats però mantenint la Facultat de Lletres i Filosofia. El context en el qual es troba la Universitat Autònoma de Barcelona és delicat, i la poca participació i la gran quantitat de vots en blanc reflecteixen el descontentament de l’estudiantado i de la resta de la comunitat universitària.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
RSS Fil de RSS desconegut

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.
Anuncis

%d bloggers like this: