JORNADA FORMATIVA + DORMIDA A CIÈNCIES

Degut a la gran quantitat d’estudiants i la desinformació generalitzada existent a les Facultats de Ciències i Biociències, des de l’Assemblea General de Ciències i Biociències del passat dimecres 26, es va decidir per consens total convocar unes jornades formatives sobre Bolonya i les ocupacions.

Des del dilluns 1 de desembre, quan es van crear les comissions, aquestes han estat treballant perquè aquestes jornades formatives es poguessin dur a terme avui dimecres 3 i dijous 4. La participació a l’Assemblea de Comissions del dilluns passat va haver-hi una alta participació, unes 70 persones, gràcies això es van poder formar comissions d’unes 15 persones.

Per avui, dimecres 3 de desembre, després d’un bon apat popular a la plaça del rellotge de sol (davant de la facultat de ciències), s’han organitzat dos grups de treball sobre Bolonya (15h-17h). La idea de fer dos grups de treball es fonamenta en el fet de voler aconseguir unes xerrades formatives més dinàmiques i més properes per l’estudiant de la facultat. Acte seguit, a les 17h, començarà una taula rodona sobre diversos casos de lluita que han comportat ocupacions de fàbriques (empresa Motoplat) i de facultats (Itàlia i UAB). Per finalitzar les xerrades formatives s’ha programat un gran acte sobre Bolonya (la macroestructura UE i la microestructura UAB), a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències. Després d’una tarda molt atapeïda i molt plena de contingut, agafarem forces amb un sopar popular. Els actes finalitzaran amb una Assemblea General, a les 22:30h, on es decidiran les formes de lluita a seguir a les Facultats de Biociències i Ciències.

Esperem una màxima participació dels i les estudiants de la facultat.

L’ASSEMBLEA SOM TOTS! VINE A PARTICIPAR!

Anuncis

2 Responses to “JORNADA FORMATIVA + DORMIDA A CIÈNCIES”


  1. 1 alumna psico Desembre 4, 2008 a les 3:57 pm

    Algú sap k s’ha decidit a l’assamblea d’avui de psicologia i logopedia? no he pogut anar-hi per motius de feina, i m’interessaria k m’informessiu del k s’ha decidit. si es k continuem amb l’ocupació o no??

    gràcies

  2. 2 nut Desembre 4, 2008 a les 4:12 pm

    Pel que m`’han dit es segueix fins dimarts


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
RSS Fil de RSS desconegut

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.
Anuncis

%d bloggers like this: