Continua l’ocupació a psicologia i logopèdia

 

Avui a les 12:30, al vestíbul de la facultat de psicologia i logopèdia s’ha fet una assamblea d’estudiants per decidir si es continuava amb l’ocupació o es desocupava la facultat en la que hi ha participat un gran nombre de persones.

Després d’aproximadament 3 hores d’assamblea s’ha decidit votar si continuar amb l’cupació. Els resultats han sigut: 106 vots a favor, 7 en contra i 5 abstencions.

Per tant, l’ocupació continua a la facultat de psicologia i logopèdia.

Anuncis

17 Responses to “Continua l’ocupació a psicologia i logopèdia”


 1. 1 No ocupem Desembre 4, 2008 a les 9:38 pm

  “assamblea d’estudiants per decidir si es continuava amb l’ocupació o es desocupava la facultat en la que hi ha participat un gran nombre de persones” –> un gran nombre de persones que després s’ha reduït gairebé a la meitat.
  noocupemlesaules.wordpress.com

 2. 2 blablabla Desembre 5, 2008 a les 8:26 am

  El que ha passat avui a l’assamblea de psico(4/12 a les 12.30) ha sigut vergonyós. Mentres els assambleistes han demanat no aplaudir cap tipus d’opinió (per no posicionar-se i no crear conflictes); aquesta petició ha sigut quebrantada pels mateixos que ho havíen dit.

  Ademés, han esperat a allargar a 3 hores l’assamblea, de forma que quasi la meitat dels que s’havien ajuntat per anar-hi a l’assamblea no han pogut votar. ¿I això es democràtic?

  Crec que fem les coses que més ens convenen i això no és democràtic ni ètic ni…..

  Per a que després doneu lliçons de responsabilitat, de pensar en els demès, de ètica…. QUANTA HIPOCRESIA… (les paraules se les emporta el vent, en canvi, amb els vostres fets sí que dieu el que voleu… però no amb les paraules.)

  Últim punt: tots tenim dret a l’educació i a rebre classe. Esteu provocant que “se caldeen” tant les coses que ben aviat sortirem a tortes… Crec que solament es permeten opinions proclives a la okupació en l’assamblea…

  ¿L’assamblea a qui representa?… Si encara no teniu respostes de perquè la gent no va a la okupació és perquè no hi creu en la okupació i el que vol és estudiar. Vosaltres, els assambleistes dieu que no ens veieu mai a l’assamblea, però, ¿cuántes vegades us veiem a vosaltres anar a classe?

  Veig mucho politiqueo… i no m’agrada…

  PD: He reutilitzat el primer comentari d’un altre noi@ perquè crec que és interessant recollir opinions que valoren de forma crítica el que està passant.

 3. 3 blablabla Desembre 5, 2008 a les 8:27 am

  Ah!! Dimarts a les 14.30, si us plau… no espereu 3 hores per a fer la votació… ademés, perquè ha de moderar, parlar, dirigir el torn de paraula… els assambleistes… si “l’assamblea som tots”??

  Aquí os dejo otro moco.

 4. 4 eing? Desembre 5, 2008 a les 9:27 am

  què és un assambleista? xq això de que no moderi una persona de l’assemblea em sembla una mica absurd. Vols que vingui el rector a moderar?

 5. 5 negociacions Desembre 5, 2008 a les 9:51 am

  Sabeu alguna cosa de com ha anat la reunió de negociacions d’ahir a la tarda? Perque segons els “negociadors” de l’ocupació faltava molt poquet per l’acompliment dels punts i potser a hores d’ara l’oupació s’ha desconvocat (encara que ho dubto molt…).
  Gràcies!!

 6. 6 JO Desembre 5, 2008 a les 11:15 am

  és cert que l’assemblea es va anar buidant a mesura que anava passant l’estona. però no era culpa dels que durant aquests dies hem anat a les xerrades i estem informats sinó d’aquest col·lectiu que es pensa que té més drets que ningú i que arriba a l’assemblea preguntant coses que ja hauria de saber.és per auqest motiu que s’allarguen les assemblees.

  la gent es queixa que no pot votar?? no és només la gent que vol que s’acabi l’ocupació la que a l’allargar-se l’assemblea no pot votar. també hi ha gent que vol votar a favor de l’ocupació i que ha d’anar a treballar o a on sigui.

  AQUÍ ELS ÚNICS ANTIEMOCRÀTICS SÓN ELS QUE LEGITIMEN EL PODER DE DECISIÓ DE L’ASSEMBLEA VENINT A DONAR LA SEVA OPINIÓ I DESPRÉS QUAN EL RESULTAT ÉS SEGUIR OCUPANT NO ACATEN LA DECISIÓ DE LA MAJORIA.

  AQUESTS SÓN ELS ÚNICS ANTIDEMOCRÀTICS!

 7. 7 A JO Desembre 5, 2008 a les 1:50 pm

  No hay más remedio que legitimar el poder de decisión de la asamblea llendo a votar, porque tampoco hay otra opción. Es ahí donde se decide si la ocupación continua o no. Como pretendes que de mi opinión si no voy a la asamblea a pesar de estar en contra de como se están tomando las decisiones en ella?

  Si consideras que asistir a la asamblea es darle legimitividad, entonces deberías contar todas las personas que no van a la asamblea, porque (según tu razonamiento) toda esa gente no cree en las decisiones que allí se toman.

  ¿Acaso estás queriendo decir que si en elecciones gana un partido politico y yo he votado a otro soy antidemocrática por no estar de acuerdo con la mayoría?

  En mi opinión no puedes llamar antidemocráticos a los que van a votar en contra porque a ti no te guste su opinión.

 8. 8 A JO Desembre 5, 2008 a les 2:02 pm

  Pd: Mayoría…dejame que lo dude. ¿Desde cuándo nuestra facultad tiene solo 118 estudiantes?

 9. 9 Psico Desembre 5, 2008 a les 3:58 pm

  Deixant de banda polèmiques, em sumo a la petició per saber com va anar la reunió d’ahir a la tarda on, segons es va dir a l’assemblea, era probable que s’arribés a un acord. Suposo que no deuria anar bé, donat que no s’ha desconvocat l’ocupació.

 10. 10 Aneu a cagar Desembre 5, 2008 a les 7:51 pm

  Que bé que perque 100 persones ho decideixin, s’aturin les classes. Ens esteu privant de rebre el que volem, CLASSE, per algo la paguem, per algo ens em apuntat a l’universitat, i per algo som ja tots grandets per decidir. Per qué no ocupeu el rectorat ? No voleu fer pressió sobre el Rector ? Doncs toqueu-li a ell els collons, joder.

  Després us queixareu quan els mossos us treguin a patades. Jo me’n alegraré, sincerament.

  Un “company” de 1er de Psicologia.

 11. 11 logo Desembre 5, 2008 a les 10:58 pm

  podrieu dir com va anar la reunió d’ahir a la tarda? vaig assistir a l’assamblea però vaig haver de marxar abns…així q no vaig poder votar!
  resto a l’espera d’alguna resposta sobre la reunió d’ahir!

 12. 12 negociaciones Desembre 5, 2008 a les 11:54 pm

  Bueno, según lo que me han dicho los compañeros ocupadores, las negociaciones no han ido tan bien como se esperaba (cosa fácil teniendo en cuenta que yo esperaba el cumplimiento de todos los puntos xD).

  El punto del reconocimiento público de la deuda de la UAB parece estar casi conseguido, faltando negociar temas sobre cómo se hará público, y cómo se hará frente a este déficit, aunque los órganos de gobierno de la UAB ya están trabajando sobre ello.

  En cuanto al referendum, parece que se hará cambiándole el nombre (sospechoso cuanto menos), pasando a llamarse consulta o algo así,y me parece que el rectorado se compromete a defender la posición que se desprenda de los resultados. Eso sí, me han dicho que ahora se negocia sobre su contenido.

  En cuanto a los expedientdos, por ahora no se da el brazo a torcer.

  Sin embargo esta es información de segunda, tercera, cuarta, quinta o a saber qué mano, asi que si alguien del comité de negociaciones puede dar información más precisa o actualizada, lo agradeceré (agradeceremos) hasta el infinito.

  Saludos!!

 13. 13 no a l'ocupació!!!!!!! Desembre 6, 2008 a les 1:52 am

  A mi també m’han dit (els ocupes…) que les negociacions d’ahir per la tarda NO HAN ANAT BÉ. Sort que “ja estem a punt d’aconseguir-ho!!” ¬¬

  “sinó d’aquest col·lectiu que es pensa que té més drets que ningú i que arriba a l’assemblea preguntant coses que ja hauria de saber.és per auqest motiu que s’allarguen les assemblees” –> quina casualitat que “aquest col·lectiu” és el mateix que va demanar fer votacions al principi i es va passar d’ells!!! si no s’hagués ignorat “aquest col·lectiu” l’assemblea hagués durat el que dura la votació…30 minuts i marxar a casa nosaltres, a la facultat vosaltres…clar però…esteu tan avorrits que necessiteu companyia…pobrets!!!!

 14. 14 Alumna psicologia Desembre 6, 2008 a les 11:46 am

  En respuesta a “¿mayoría?, déjame que lo dude”.
  Todas vosotras estáis invitadas a la asamblea. Otra cosa será que querías asistir o no. Si queréis venir a opinar, no sólo podéis, sino que DEBÉIS venir a decir lo que queréis decir.

  En respuesta a “después de tres horas quedaban la mitad de las personas”.
  Si estuviste en la asamblea, compañera, deberás recordar que ésta se alargó porque muchas [si no todas] de las personas que estaban en contra de la ocupación alargaban su turno de palabra con preguntas que, se supone, no eran de discusión de esa asamblea. Si para la próxima asamblea, queréis que se decida [no votar, porque una asamblea no es únicamente votar] antes, informaros sobre [a] los objetivos de la ocupación; [b] qué significa “Bolonya”; [c] qué actividades se preveen; [d] etc. Es, cuanto menos, incongruente que muchas de vosotras utilicéis la asamblea para informaros de estos aspectos [cuando existen horas de información] y luego os quejéis de que la asamblea se ha alargado demasiado.

 15. 15 Alumna psicologia Desembre 6, 2008 a les 11:49 am

  * preveen = prevén

 16. 16 juli Desembre 6, 2008 a les 6:57 pm

  Voldria dir que no em sembla bé el anar a l’assembles a votar i marxar, no acabo d’entendre a quina lògica respon, se m’acud que a la de “pensar només en els interessos propis i desentendre’s del que passa al entorn”, però com que no crec que la gent amb el nivell intelectual per estar a la universitat pensi aixi no se m’acud….

  La gracia de l’assemblea és debatre les coses i si no hi ha concens aleshores votar, però la primera eina que tenim les persones amb opinions contraries és el intercanvi a través del diàleg. Clar que pel que veig hi va gent que no te ni idea del que pasa a la UAB ( no soc de psico) la qual cosa em sembla una falta de respecte per la resta de gent que potser ha de marxar aviat de l’assemblea o per la gent que esta esgotada de treballar per que l’ocupació tiri endavant.

  en fi, només idees en l’aire

  salut

 17. 17 Psicologos?? Desembre 8, 2008 a les 10:33 pm

  ¿Es verdad que todos estamos invitados a la asamblea? Permíteme que lo dude… ¿Por que no se permite que mediante DNI o algo parecido… cada uno pueda votar en la hora que pueda del día? Esto sería más democrático, ¿no os parece?

  Y un comentario: anda que no se nota cuando responde en este foro alguien que está okupando… ¡se os ve el plumero!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
RSS Fil de RSS desconegut

 • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.
Anuncis

%d bloggers like this: