Ocupació Facultat de Lletres. La lluita continua.

Segueix la lluita a la Facultat de Lletres. Després d’un cap de setmana força animat, on s’han unit estudiants de diverses titulacions per preparar la setmana, fer neteja de les aules i posar una mica d’ordre al material, el dilluns ha començat amb èxit. L’afluència de persones ha permès organitzar un gran nombre d’activitats, gestionades per les Assemblees de Lletres, la de Clàssiques, la de Filosofia i la de Geografia. La formació i debat sobre Bolonya és constant, amb conferències del professor Rafael Micó, com també xerrades sobre la situació dels expedientats o, fins i tot, una classe de filosofia nietzscheana aplicada a la situació estudiantil actual. L’activitat amb més interès del dia és el videofòrum del documental “Silenci, aquí es tortura”, amb la presència de Ramon Piqué i Laia Alzina. Les dimensions de la facultat permeten la presència de diversos punts d’informació per tal que tothom qui entra i surt es pugui assabentar de tot el que hi passa. “La veritat és que hi ha bastanta gent. El cap de setmana ha estat tranquil, però així ho hem pogut organitzar millor. L’important és que ara tothom s’animi i els estudiants no es quedin a casa”, declara un membre de l’assemblea de Lletres. A més, compten amb un racó de recollida de premsa, on trobem retalls de tot el que diuen els mitjans, manipulat o no. Cal destacar la gran quantitat de pancartes, cartells i propaganda que trobem a totes les parets, on s’hi expressa la voluntat de la comunitat universitària, així com diverses queixes i ironies envers el rector Lluís Ferrer i la degana Helena Estadella. La zona central, amb el menjador popular com punt de referència, és el lloc on hi ha més bullici. Vagis on vagis, el debat està obert. Tothom parla sobre Bolonya.

 

Anuncis

4 Responses to “Ocupació Facultat de Lletres. La lluita continua.”


 1. 1 Iesi Desembre 1, 2008 a les 2:26 pm

  Ningú parla de Bolonya… Us esteu fent molt pesats amb la puta ocupació. Si fent-nos perdre classe us penseu que millorareu el món i les nostres condiciones, no podríeu estar més equivocats. Sou uns pesats que només saveu embrutar i deixar-ho tot fet una merda.

  No només no penseu en els alumnes, sinó en les netejadores i treballadors a qui tampoc no esteu deixant treballar. El que hauríeu de fer és fotre el camp d’una puta vegada i deixar els estudiants fer la seva vida, millor o pitjor, però seva.

  Apa, a veure si marxeu ja, pijos disfressats!

 2. 2 ocupadora neta de la UAB Desembre 2, 2008 a les 12:16 pm

  Bé: em sembla que no t’has passat per la facultat, almenys la de Comunicació, que és la meva, si duis que som uns porcs i ho deixem tot brut, sense permetre que les netejadors facin la seva feina. Et diré una cosa: després de cada dinar popular o de quaslevol activitat que pugui generar la teva afèrrima ennemiga: la “immundícia”, grups de neteja s’ocupen de deixar-ho tot net i endreçat, perquè allò ara és la casa de molts, i ens preocupem perquè gent com tu no pugui ficar-se amb nosaltres per motius tan banals com que “si deixem tres engrunes de magdalena al terra”, quelcom que no és veritat comn t’acabo de dir.
  Una altra cosa: les netejadores són gairebé l’únic personal de la facultat que continua assistint normalment a l’edifici, i si vols pregunta a alguna d’elles si tenen queixa de les nostres activitats: elles fan la seva feina, en cap moment “incrementada” o empitjorada per la nostra, que és protestar i reivindicar, perquè gent com tu no és capaç de pensar en algú altre que no sigui ell/a.
  Pel que fa al tema que de veritat considero seriós, apart de cortines de fum com la neteja que tú i altres utilitzareu per titllar-nos d’incivilitzats i hippies; parlem de la protesta i de la vida dels estudiants que tant t’importen: No marxem i deixem fer als estudiants la seva vida perquè TAMBÉ ÉS LA NOSTRA VIDA!!!Nosaltres tamé som estudiants, i ens perjudica igual que a tothom el fet de perdre classes. Però pitjor seria deixar-ho estar, com proposes. Millor lluitar ara que no lamentar-se després pel que no vas fer en el seu moment. I ara és el moment, just abans que es comenci a aplicar Bolonya el curs vinent. A més, ni tú ni ningu sap quins efectes tindrà una acció d’aquest tipus, si aconseguirem res o no, però no deu ser del tot inútil quan els rectors envien cartes confidencials al govern demanant-li ajuda per una situació que no poden controlar. Per a la teva informació també et diré que cada dia ens passem per les altres facultats, per la Cívica…per arreu per a fer cròniques i veure com es desenvolupa la situació. I et diré una cosa encara: ARA MÉS QUE MAI ES PARLA DE BOLONYA, al carrer, al bar, al metro o al tren. No importa si bé o malament, però ara és quan realment s’ha obert un DEBAT.
  Res més, dir-te que no som una colla de pijos disfressats com tu duis, en primer lloc, perquè no ens coniexes a tots per a poder dir-ho, i en segon lloc perquè el motiu de la lluita és ben el contrari: volem que tothom pugui accedir a l’Enseyament universitar, quelcom pel que no lluitariem si tinguessim un papà que ens pagarà els màsters que facin falta. Poser és el teu cas, però tampoc afirmo res PERQUÈ NO HO SÉ -potser t’ho hauries d’aplicar.
  I finalment: no sé per quin motiu et fiques en págines com aquesta, ja que està clar que el teu afany no és informar-te sinó criticar una cosa que com has demostrat, no coneixes prou.
  Res més, espero ansiosa la teva contesta airada, però espero que a més d’insults profireixis alguna queixa raonada.
  PD: Disculpes als administradors i a la resta de visitants per l’extensió del comentari.

 3. 3 Ullok Desembre 2, 2008 a les 7:59 pm

  Que divertida l’assemblea de lletres que es felicita pel fet de no fumar mentre s’olora la pudor a tabac dels “camarades” que fumen al costat de la finestra.

  Visca la coherencia!

 4. 4 No ocupem Desembre 3, 2008 a les 12:07 pm

  No sé si es pot fer publicitat però… noocupemlesaules.wordpress


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
RSS Fil de RSS desconegut

 • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.
Anuncis

%d bloggers like this: