ACTIVITATS COMUNICACIÓ 1 DE DESEMBRE

Aqui podeu trobar la graella d’activitats a la FOAC (Facultat Ocupada i Autogestionada per la FOAC (Facultat Ocupada i Autogestionada per l’Assemblea de Comunicació).

2 Respostes to “ACTIVITATS COMUNICACIÓ 1 DE DESEMBRE”


  1. 1 No ocupem Desembre 3, 2008 a les 12:09 pm

    No sé si es pot fer publicitat però… noocupemlesaules.wordpress

  2. 2 Joan Desembre 4, 2008 a les 1:36 pm

    Salutacions.

    Aquests dies, rebent notícies en relació a les tancades i les discussions del pla de Bolonya, se m’acut que el gran mal pel que fa al recolzament de les protestes pugui ser degut a la desinformació. Si molts estudiants no tenen ni idea de què va el tema de Bolonya imagineu, la resta de la societat. Jo fa tres anys vaig acabar la carrera i llavors, alguns ja renegavem de Bolonya.

    Penso que els i les estudiants tancades, haurieu de fer esforços per fer arribar la problemàtica i les solucions alternatives a la societat i SOBRETOT on crec que haurieu d’incidir és als centres de secundària. Jo estic de professor substitut i per aquí no es parla absolutament de res, el jovent no té ni idea de què passarà amb el nou pla. Ells són qui el patiran, informeu-los, veniu als centres, demaneu-los recolzament, feu-los coneixedors de la importància d’un bon ensenyament, parleu-los, animeu-los. En aquest tema vosaltres serieu els millors professors i a vosaltres us escoltarien amb més passió, sou els seus referents més propers. La meva proposta és que organitzau escamots o brigades, digueu-li com volgueu i veniu als centres a parlar i fer intercanvis d’impressions. Per a vosaltres seria una tasca molt enriquidora, també. Demaneu espais de debat dins els instituts i sino, convoqueu la gent a la sortida, molts professors us ajudaríem.

    Per acabar, sols animar-vos a no retrocedir i resistir fins al final. Cal resisitir fins al final, ànims i endavant!


Deixa un comentari




RSS Fil de RSS desconegut

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.