Els estudiants d’Educació ocuparan la seva facultat

Prop de 400 estudiants de Ciències de l’Educació han celebrat, avui a les 12:00 una assemblea general per decidir quina és la postura majoritària davant la possible aplicació del Pla Bolonya. La reunió, amb contínues intervencions dels assistents, s’ha prolongat una hora i mitja i s’ha acordat que dimarts 2 de desembre començarà l’ ocupació a la facultat.

Els estudiants han acordat aplicar una ocupació indefinida fins que s’escoltin les seves demandes. Reclamen un referèndum vinculant, el reconeixement del dèficit de l’autònoma i la retirada dels expedients i imputacions.

Els assemblearis han introduït el debat amb una explicació genèrica sobre què és el Pla Bolonya i les repercussions directes sobre les carreres d’educació, com serien l’augment de les taxes, la impossibilitat de compatibilitzar estudis i treball o la supressió d’estudis com Magisteri d’ Educació. Després que la majoria es mostrés d’acord amb la ocupació, ha començat un debat on tothom ha pogut dir la seva, inclosos aquells que no estan a favor del moviment.

Els resultats de les votacions han estat: 330 vots a favor, 9 en contra i 23 abstencions, encara que hi ha hagut gent que ha marxat abans de les votacions.

Acabats els torns de paraula, s’han començat a organitzar les comissions que gestionaran la ocupació, la de neteja, activitats, comunicació i difusió, menjar,relació amb els professors i el PAS, i portaveus i negociació.

Anuncis

1 Response to “Els estudiants d’Educació ocuparan la seva facultat”  1. 1 Assessors d’Educació Social » Ocupasió a la Facultat d’educació! Retroenllaç en Novembre 28, 2008 a les 1:09 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
RSS Fil de RSS desconegut

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.
Anuncis

%d bloggers like this: