L’ocupació de Lletres segueix amb èxit

L’activitat de l’assemblea de Lletres durant la tarda del dia 25 ha estat dedicada a la realització de piquets, a l’organització d’alguns actes i al tractament i aprovació de l’ordre del dia de l’assemblea política de la tarda. Els piquets han funcionat amb regularitat durant tota la tarda i han aconseguit un èxit relatiu, aturant totes les classes i convidant-les a realitzar debats participant així a l’ocupació, llevat d’una classe en concret que ha decidit impartir la docència prevista.

https://i2.wp.com/farm4.static.flickr.com/3007/3056392982_039f5bce4d.jpg

Facultat Ocupada

Pel que fa als actes, aquests han estat el taller de comunicació, al qual hauran assistit prop d’una vintena de persones. Per altra banda, s’ha pintat un mural a la façana de la facultat, al costat del quiosc, amb el lema “Si els estudiants som titelles, dirigim la funció”. Finalment el company de Radio Contrabanda, una radio lliure, ha continuat realitzant entrevistes durant tota la tarda a tots els companys de Lletres que hi han volgut parlar. La resta d’aules han estat aprofitades per efectuar altres activitats del caire de cinefòrums, debats i altres.

Finalment a les 19h. s’ha convocat l’assemblea política que s’ha reunit i ha decidit continuar amb l’ocupació fins a nova ordre, esperant una resposta a les negociacions per part del rectorat. No obstant això, no només s’ha pres aquesta decisió sinó que a més s’han debatut postures pel que fa a les activitats del dia següent i respecte a la forma d’actuar de les comissions resultants d’aquesta.

Anuncis

2 Responses to “L’ocupació de Lletres segueix amb èxit”


 1. 1 jorge Novembre 26, 2008 a les 6:44 pm

  Animo estudiantes de la universidad. El mayor peligro que teneis es el tiempo, que desgasta fuerzas, pero si sois capaces de dar un golpe contundente, masivo y seguido por una gran mayoría, quien sabe…quizá deis ejemplo de lo que es luchar por cambiar las cosas. Os toca a vosotros enfrentaros al sistema desde dentro, los trabajadores desde fuera. En la calle, en las aulas, en todas partes. Ánimo en vuestra lucha, que es la de todos, la de Nissan, la de Mercedes, la de tantas empresas que han cerrado desde hace años, la de profesores que ven que el sistema se derrumba para dar paso a alumnos imbéciles y aborregados, mano de obra barata para el sistema. Pero han salido universitarios que no quieren eso, que se enfrentan a la justicia, al sistema establecido, que proponen otro modelo educativo de verdad, y no la mierda de la lec o el plan boloña. La asamblea decide, y no unos ejecutivos que viven a costa de todos nosotros.

  La pelea será dura, pero si conseguís un golpe suficientemente duro, se pueden romper los pilares de tanta corrupción moral que impera en el sistema educativo y en la sociedad en general. Extended la lucha al Bachillerato, haced un llamamiento masivo, sin banderas, sin colores, tan solo en la unidad de enfrentarse a un enemigo común.

  Los llamamientos mal planificados no funcionan, pero bien planificados generan una respuesta masiva.

  Os diría buena suerte, pero eso no existe. Valor, constancia y el objetivo bien claro.

  Un profe de la ESO


 1. 1 Mig centenar d’estudiants ocupen el rectorat de la Universitat de València | Zaragozame.com Retroenllaç en Novembre 26, 2008 a les 12:37 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s




RSS Fil de RSS desconegut

 • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.
Anuncis

%d bloggers like this: