Jornada relaxada a polítiques

Tranquilitat és la paraula més apropiada per parlar del transcurs d’aquesta tarda a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB. La causa és, sense cap dubte, la vaga estudiantil que s’havia programat per avui i la manifestació en contra del pla Bolonya convocada a les dotze a la plaça Universitat de Barcelona.

L’ocupació d’aquesta facultat, començada dilluns passat, continua vigent tot i la concentració estudiantil d’aquest matí, i de fet han sigut els mateixos assemblearis qui han animat a alguns dels estudiants que no coneixien la crida a la manifestació i els seus motius per assistir –hi.

Durant les primeres hores del dia s’ha preparat la convocatòria estudiantil de Barcelona amb tallers de pancartes, ja que molts dels ocupants han decidit participar-hi tot i el risc que es corria de deixar ciències polítiques amb poca gent. La minoria d’estudiants que han assistit avui a la universitat i a la facultat ocupada ha permés una jornada més relaxada. Tot i això, a la tarda s’ha viscut una curiosa situació en la que un professor ha insistit en impartir classe sense haver-hi cap alumne.

Anuncis

1 Response to “Jornada relaxada a polítiques”


  1. 1 Doda Novembre 21, 2008 a les 8:09 pm

    “(…)molts dels ocupants han decidit participar-hi tot i el risc que es corria de deixar ciències polítiques amb poca gent”

    Definitivament, estas molt malament.

    “(…) a la tarda s’ha viscut una curiosa situació en la que un professor ha insistit en impartir classe sense haver-hi cap alumne.”

    Digues quin professor/a es tracta que li poso un monument, jo i tots els alumnes que hem perdut classe per tota aquesta colla de bretols.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
RSS Fil de RSS desconegut

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.
Anuncis

%d bloggers like this: