Jornada de vaga

4t dia d’ocupació a Polítiques i Sociología. 20 de novembre: vaga d’estudiants i manifestació. S’ocupa l’edifici Històric de la UB, i es preparen les ocupacions de la setmana que ve.

Des de les 8:30 del matí s’han organitzat piquets informatius que s’han dividit entre la majoria de facultats del la UAB. Aquests piquets han estat informant i repartint octavetes als pocs alumnes que han assistit a classe. Aquestes accions s’han dut a terme fins les 11:30, quan alguns dels piquets han anat a la Manifestació convocada a Plaça Universitat.

Facultats buides a la uab

Per altre cantó a les 9 del matí un piquet de deu alumnes han tallat amb valles l’accés del passadís que porta de l’estació fins la plaça cínica. Aquesta ha estat una acció simbólica, ja que els altres accesos han quedat oberts i cap de les facultats de la UAB ha quedat inaccesible. Per no perdre la finalitat informativa d’aquests piquets, grups de dos i tres estudiants s’han situat en aquests accesos repartint octavetes explicant el perquè de les ocupacions i de la vaga. Els treballadors dels FGC, per evitar aglomeracions i conflictes, han anat informant molt amablement als passatgers del tall a la plaça cívica i han anat desviant-los cap a altres accesos. Durant la próxima vaga els hi demanarem directament a ells que reparteixin les octavetes.

Els que s’han encarregat d’aquest piquet han admès que una iaia amb ganes de treballar ha aconseguit reventar el piquet durant uns segons i ha passat. Tot i estar en desacord amb la seva actitud, els del piquet han reconegut els “pebrots” de la iaia.

Estudiants deixen de fer classe ivenen a la facultat de politiques

Un últim grup d’estudiants assamblearis s’ha quedat a la facultat de polítiques preparant l’assemblea general de la nit i mantenint els serveis mínims 😉
La vaga ha estat un èxit i a facultats com la de Lletres i Ciències de la Comunicació no hi havia estudiants fent classe. La iaia ha pogut treballar.

Anuncis

0 Responses to “Jornada de vaga”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s




RSS Fil de RSS desconegut

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.
Anuncis

%d bloggers like this: